• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od csozsop

  1. csozsop

    Srecna nova 2015 godina

    Srećna Nova godina i sve najbolje svima!!!
  2. csozsop

    csozsop

    Hvala! Hvala! :wave: Ha! dobronamerna kritika uvek dobrodosla! tu sam ja cesto, citam teme ali nekako ne uzimam aktivno ucesce ....:mad:
  3. csozsop

    csozsop

    Hvala drugari !!!!:wave:
  4. csozsop

    Nov SSD

    A evo i 0Fill:
  5. csozsop

    Nov SSD

    Pa ovaj WD1 TB FAEX neki put bas hoce da bude malo bucniji ! I to sto kazes ima garanciju pa .....
  6. csozsop

    Nov SSD

    Hvala! Taj write performance nije ni toliko bitan kako sam citao po netu. Inace podosta je jeftinije kod nas nego Samsung. Ne verujem da ce biti napunjen ! Za sada samo za sistem i programe koje koristim ( AutoCad , Solidworks , Corel). Igrice i dalje drzim na WD-FAEX.
  7. csozsop

    Nov SSD

    Nisam nista nasao preko za te pare.:( Tako da nisam nista ni kupio. Za iste pare vaznija mi je domaca garancija! U WW sam uzeo Silicon power slim 120 GB S55 Izasao me 7,8 k din. Instalirao nov sistem i evo - da kazem nekih rezultata: Molio bih bolje poznavaoce SSD-a da prokomentarisu jel...
  8. csozsop

    Nov SSD

    Ma ne - poslovno idem pa da pokusam i ovo da sredim. ( a treba i sunka da se nabavi za uskrs :) tako da cu malo i u shoping ):d
  9. csozsop

    Nov SSD

    Nasao sam ga! :) Tnx za "tip" Prekosutra idem preko i ako sam ne nadjem porucicu od njega! ( Max...)
  10. csozsop

    Nov SSD

    Eto vidis , to se nisam ni setio. To je onda jos povoljnije. Ne ne smeta mi. A i dosta cesto idem preko tako da u slucaju potrebe ( ne daj boze ) nema problema. Samo gde to oni nabavljaju po toj ceni? Njih to mora da izadje jos jeftinije. Mora covek nesto i da zaradi....:)
  11. csozsop

    Nov SSD

    Ima li neko iskustvo sa ovim SSD-om: SSD SATA3 120GB SiliconPower Slim S55 556/475MB/s, SP120GBSS3S55S25 ? Nasao sam ga dosta povoljno ovde, pa bi ga pazario ako je valjan. :wave:
  12. csozsop

    csozsop

    :respect::respect: svima na lepim zeljama.
  13. csozsop

    csozsop

    Hvala svima !!!!
  14. csozsop

    csozsop

    Hvala najlepse svima!:wave::ziveli::ziveli:
  15. csozsop

    Quiet PC Naručuvanje

    Stigao !!!! Zahvaljujuci Steamu - kome se ovom prilikom javno zahvaljujem:respect::respect: naruceno sa QPC sajta je stigao expresno. Od momenta narucivanja oko 5-6 dana je trebalo da stigne. :appl:
Vrh