• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od m1ckoo

  1. M

    Baterija na laptopu

    Prepoznavao je staru, ali je nije punio, kada sam uzeo novu, punilo je i onda je stalo kao na staroj.. Medjutim sada je vise ni ne prepoznaje.
  2. M

    Baterija na laptopu

    Ne znam, pretpostavio sam da je stara jer je malo stariji laptop, i onda sam narucio drugu. Uglavnom, kada izvadim bateriju i izbrisem drajvere, pa restartujem i ubacim, pise mi da ga puni i onda posle minut ne puni.
  3. M

    Baterija na laptopu

    Pozdrav, laptop mi je radio samo kada je prikljucen na punjac. Pre nekih mesec dana kupio sam novu bateriju preko itrade sajta, i sada je opet isto, ne puni bateriju, i kao da je nema uopste. U pitanju je HP Probook 450 Go.
  4. M

    Windows 10

    Kada pokušam da pokrenem neki program (Cheat Engine npr.) Izbaci mi : windows cannot access the specified device path or file you may not have appropriate permissions fix. Gledao sam po jutjubu i pokušavao sve, ne vredi. Pomoć neka?
  5. M

    Pomoc oko zvuka

    U pitanju je Samsung Galaxy a71. Kada pricam sa nekim sve je normalno, nakon tog poziva, ne mogu da cujem nikoga ko me pozove, niti se ja cujem.
  6. M

    Tesla monitor

    Hvala ti puno.
  7. M

    Tesla monitor

    Interesuje me da li ovaj monitor ima bilo kakve veze na koju se grafičku povezuje, zbog AMD freesync tehnologije? Jer imam nvidia grafičku...
  8. M

    Pomoć za monitor

    https://www.winwin.rs/pc-periferije-monitori/monitori-oprema/monitori/monitor-dell-s2721hgf-27-144-hz-160757.html https://www.winwin.rs/pc-periferije-monitori/monitori-oprema/monitori/monitor-27-acer-nitro-vg1-um-hv0ee-s01-1920-x-1080-px-2-ms-157907.html...
  9. M

    Pomoc za csgo

    Proverio sam sve, sve je okej, ne znam u cemu moze biti problem. Hvala u svakom slucaju.
  10. M

    Pomoc za csgo

    Da, da, na enabled je.
  11. M

    Pomoc za csgo

    Pa pokazuje mi 250+ fpsa, a imam 100-120, pa zato pitam
  12. M

    Pomoc za csgo

    Igram na 4:3 low je skoro sve, pokazuje mi nekih 100-120 fpsa, ali sasvim je dobro za igru, pa mi nije jasno zašto tako malo fpsa?
  13. M

    Pomoc za csgo

    Procesor : Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz RAM: 16 gb Graficka : NVIDIA GeForce GTX 760 Koliko bih trebao fpsa imati otprilike?
  14. M

    Pomoć

    Pozdrav prijatelji, imam jedno pitanje, pa ako bi neko mogao da pomogne, bio bih veoma zahvalan. Ne razumem se baš nešto najbolje u komponente, pa bih vas zamolio sve koji mogu da odvoje neko vreme, da mi napišete neki dobar računar od 90.000 do 120.000 dinara. Unapred zahvalan.
Vrh