• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

BenQ na ISE 2015 sajmu

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.782
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija BenQ je najavila da će šestu godinu za redom izlagati svoje proizvode na sajmu ISE 2015, koji se održava od 10. do 12. februara u Amsterdamu. BenQ će tom prilikom prikazati portfolio proizvoda za digitalno reklamiranje, rešenja za projekciju za profesionalnu, komercijalnu i edukativnu primenu, kao i zamenske objektive i projektor visokog osvetljenja sa fiksnim objektivom za profesionalnu primenu.

Kroz koncept “BenQ Shopping Centre”, kompanija će predstaviti niz profesionalnih rešenja za vizuelni prikaz na sajmu ISE 2015. Što se tiče sistema za digitalne reklame u komercijalnoj primeni, BenQ će izložiti uređaj PL460, koji je dizajniran za velike video-zidove, a ima dijagonalu od 46 inča. Biće izložen i „Multi-touch“ uređaj za digitalne reklame, IL460, sa mogućnošću prepoznavanja dodira u šest tačaka i dijagonalom od 46 inča.


Opširnije...
 
Vrh