• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc oko kupovine sa eBay-a

zox010

Newcomer
Učlanjen(a)
04.06.2020.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima. Pre par dana sam kupio stvar na eBay, međutim prodavac mi još uvek nije poslao, prvo mi je dodatno tražio da mu pošaljem moje podatke iako ih je automatski dobio, a sada mi traži i sliku lične karte, prodavac je iz Španije, navodno su mu pošti rekli da podaci nisu tačni, ima oko 500 ocena od čega su 95% pozitivne, da li je ovo pokušaj prevare ili mu je stvarno potrebna slika lične karte?


--- 04.06.20 14:41 ---
Cuando voy a realizar el envío internacional económico mi agencia de correos en España me pide tu documento nacional de identidad. It should be carried out to a certain extent, and as a result of a bureaucratic process and corrections from Spain.
PREVOD: Kada odem da izvršim međunarodnu ekonomsku pošiljku, moja pošta u Španiji traži od mene vaš nacionalni dokument. To bi trebalo biti sprovedeno u određenoj meri i kao rezultat birokratskog procesa i korekcija iz Španije.


--- 04.06.20 09:16 ---
El servicio de correos de España me indica que tu dirección no es correcta.
PREVOD: Španska poštanska služba mi kaže da vaša adresa nije tačna.


--- 04.06.20 09:12 ---
Hola necesito tu DNI
PREVOD: Zdravo, treba mi lična karta
 
Vrh